Petrolul Roata Cartojani este campioana judeteana la fotbal

Petrolul Roata Cartojani este campioana judeteana la fotbal
Petrolul Roata Cartojani este campioana judeteana la fotbal

Miercuri, 4 iunie, pe stadionul din Izvoarele s-a disputat finala play-off-ului Diviziei judetene de fotbal intre echipele Petrolul Roata Cartojani si Mihai Viteazul Calugareni, incheiata cu scorul de 7 – 6 (1 – 1 dupa minutele regulamentare de joc).

In urma castigarii acestei partide Petrolul Roata Cartojani devine campioana judeteana a editiei 2013 – 2014 a Diviziei a IV-a Giurgiu.

A fost un meci extrem de disputat pana in ultima secunda, ambitiile si pregatirea celor doua echipe facand ca la finalul celor 90 de minute regulamentare de joc scorul sa fie egal; cum era si firesc, s-a trecut la executarea loviturilor de la 11 metri (mai mult loterie decat fotbal), moment in care una dintre echipe era inevitabil sa greseasca.

Cu mai mult noroc s-au dovedit jucatorii din Roata (sigur, referitor doar la loviturile de la 11 metri), acestia reusind sa inscrie de 6 ori in timp ce echipa din Calugareni a reusit sa marcheze doar 5 puncte in poarta adversa.

Scorul final al partidei a fost 7 – 6 pentru Petrolul Roata Cartojani si aceasta a castigat cupa! asa este in fotbal; unii castiga, altii pierd…

Felicitari ambelor echipe pentru daruirea de care au dat dovada, dorinta dar si placerea de a juca si lectia data celor care cred ca fotbalul se „joaca” mai mult din vorbe si intentii. Spun asta deoarece atata daruire si pasiune de mult nu s-a mai vazut pe un teren de fotbal din judetul nostru, atat din partea jucatorilor cat si a suporterilor.
A fost o adevarata sarbatoare a fotbalului judetean pe stadionul din Izvoarele, neincapator fata de numarul de spectatori prezenti la meci, o prezenta pe care Giurgiu, un municipiu cu un numar mult mai mare de locuitori decat cei ai ambelor comune implicate in intalnirea de miercuri seara, nu a vazut-o niciodata! (nu ne referim la Astra).

Felicitari! si succes pentru echipa din Roata la barajul de calificare in Divizia C (Liga a III-a). Echipa cu care se va intalni 9intr-o singura mansa) este Inainte Modelu, castigatoarea campionatului judetean in Calarasi iar jocul se va desfasura in Prahova, pe 21 iunie, de la ora 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *