Petre Anghel, candidatul din partea PNL la funcția de primar, face un prim pas spre o alianță

Petre Anghel
Petre Anghel

În urma ”manifestului” prezentat de USR Plus, la doar câteva ore (o reacție rapidă, demnă de apreciat), Petre Anghel, candidatul din partea PNL la funcția de primar în Chiajna, vine cu o propunere tranșantă, aruncând mănușa (să nu zic pisica) în curtea USR-ului.

Iată mesajul integral al lui Petre Anghel:
”Am văzut apelul făcut de Alianța USR-PLUS. Pe această cale, vreau să le fac o propunere cu care sper să fie de acord.

Și noi, liberalii din Chiajna, avem același obiectiv precum membrii USR-PLUS, schimbarea lui Mircea Minea din funcția de primar. Știm cu toții că Minea este un balast pentru comunitate și și-a dovedit limitele.

PNL și USR vor guverna împreună în următorii 4 ani. Acest lucru nu îl spun doar eu, ci și Dan Barna.

De aceea, având obiective comune, voi trece peste micile înțepături politicianiste care se regăsesc în apelul celor de la USR-PLUS din Chiajna și vin cu următoarea propunere:

Cu o săptămână înainte de depunerea candidaturilor, haideți să facem împreună un sondaj, iar candidatul mai bine clasat să fie susținut de cel clasat pe locul 2.

Cu alte cuvinte, dacă voi vedea că sunt în spatele candidatului Alianței USR-PLUS o să mă retrag din cursă.

Același lucru trebuie să și-l asume și candidatul USR-PLUS, acela de a se retrage și să ofere susținere candidatului PNL.

Este o înțelegere politică corectă, care mărește șansele de victorie și de atingere a obiectivului pe care îl avem, adică înlăturarea lui Mircea Minea.

De asemenea, propun alianței USR-PLUS ca până la momentul sondajului să avem o campanie corectă, fair-play, fără atacuri la persoană, axată pe prezentarea proiectelor pe care le avem pentru cetățeni.

Oamenii așteaptă de la noi schimbarea în bine. Știu că împreună putem schimba Chiajna. Unindu-ne eforturile vom câștiga lejer și vom putea aduce comuna acolo unde îi este locul.

Aștept un răspuns de la Alianța USR-PLUS. Aștept să dea dovadă de maturitate politică și să pună pe primul loc interesul oamenilor din Chiajna!”

Așteptăm cu interes reacția celor de la USR. Eu, cel puțin, speră să nu vină atât de târziu cum o solicită Petre Anghel și, poate, cine știe, ne va prezenta și acesta echipa sa pentru Primărie. Să-i cunoaștem și noi de pe acum, poate bem și o bere cu ei, mai vorbim despre una, despre alta, ca niște consăteni interesați de bunul mers al comunei.
Și să nu așteptăm să vedem ce-o fi la depunerea candidaturilor!
Sau doar despre primar este vorba? Ar fi trist să fie așa!! Și cineva să considere că echipa nu contează!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *