Oameni între oameni! Tot felul de oameni!

Tablete pentru nevoiasi
Tablete pentru nevoiasi

”Bisericile sunt goale și vor fi goale, orice lucrare se poate amâna un an, nu există nici o urgență și în fond Biserica nu înseamnă o clădire, ci noi creștinii în ansamblu!”

Frumoase cuvinte spuse de George Rotaru, preot la Parohia Mihai-Vodă.
Acesta s-a prezentat în fața Consiliului Local pentru a anunța că renunță la banii alocați în buget către parohia sa și că îi pune la dispoziția autorităților pentru a fi folosiți la orice este nevoie pentru combaterea efectelor pandemiei spunând că din acei bani se pot cumpăra tablete și/sau cartele sim pentru copiii care nu au.

Cele de mai sus au fost postate pe pagina sa de Fb de către Nicu Costinaș, consilier local la Bolintin Deal.

Aș fi vrut să le citesc și în postarea vreunuia dintre consilierii locali de la municipiu, mai ales că, din câte știu, pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 30 aprilie, au figurat câteva donații între care și una către un schit dar au mai fost aprobați bani și pentru acoperirea unor pierderi înregistrate de o societate comercială.

Probabil că a apărut o asemenea postare, sunt convins că a apărut dar eu nu am citit-o drept pentru care îmi cer scuze pentru scăpare!

PS. Nu cunosc mănunte despre cele aprobate în ședința de CL de la municipiu de joi, 30 aprilie întrucât de când cu ”onlainu” nu se mai trimit materialele și la cei care ar putea fi interesați; poate ei nu dar or fi unii cetățeni interesați!
În lipsă de informații oficiale facem și noi presupuneri, ne dăm cu presupusul adică…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *