Lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere în plină desfășurare

Strada Soarelui - lucrari de amenajare
Strada Soarelui – lucrari de amenajare

Pe strada Soarelui din Chiajna se lucrează în ritm susținut de câteva zile; deja au apărut trotuarele și în curând se va definitiva și carosabilul.

Înainte de amenajarea carosabilului au fost finalizate lucrările de apă-canal și montarea hidranților.

Amenajarea străzii Soarelui face parte dintr-un proiect amplu de modernizare a infrastructurii rutiere în zona străzilor Rezervelor, Apeductului, Soarelui și Tineretului. În momentul în care va fi finalizat acest proiect circulația rutieră se va desfășura în acea zonă pe sensuri unice cu scopul de a fluidiza traficul. Strada Soarelui va prelua fluxul rutier de pe Strada Apeductului, în direcția Străzii Tineretului.

Deja se pot vedea în zonă trotuarele și pistele pentru biciclete, amenajări care fac parte din planul de modernizare și care au presupus eliminarea stâlpilor de electricitate, toată infrastructura electrică fiind trecută în subteran.

Strada Soarelui - trafic
Strada Soarelui – trafic

În imaginea alăturată se poate vedea cum și-au propus edilii să amenajeze zona respectivă.

Precizez că sursa informațiilor o constituie materialele transmise în spațiul public de primarul Mircea Minea, cel care, cu scop propagandistic sau doar ca preocupare edilitară (caz în care merită toată aprecierea), are o bogată activitate în această perioadă.

One comment

  1. Buna ziua, cu terenul de pe str Orhideelor din fata numărului 19 care este plin de buruieni, mormane de pământ si este împrejmuit in bătaie de joc cu panza alba si niste fiare nu se poate face nimic ?
    Nu exista posibilitatea unei împrejmuiri corespunzătoare cu plasa metalică si stâlpi si curățarea locului cu respectarea prevederilor legale respectiv Legea 50?
    Nu este nici macar un trotuar astfel incat copiii si mamicile sa nu mai meargă pe partea carosabila
    Astept un raspuns din partea dvs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *