”Nu m-am retras din cursa pentru Primărie și voi candida la alegerile locale!”

Petre Anghel
Petre Anghel

Unii ”propagă zvonul că m-am retras din cursa pentru primărie. Fals. Nu m-am retras și voi candida la alegerile locale care se vor desfășura în septembrie, cel mai probabil.” spune Petre Anghel într-o postare pe pagina sa de Facebook.

”În această perioadă m-am abținut de la comentarii politice, mi-am întrerupt campania de promovare a ofertei electorale, am sistat orice eveniment politic. Am decis că așa este mai bine.

În vremuri de criză, trebuie să întrerupem orice război politic și să contribuim fiecare, cu ce putem, la traversarea cât mai repede a acestei perioade critice. Împreună cu un grup de antreprenori am creat un sistem de ajutorare a celor aflați în nevoie, am dus alimente și bunuri de strictă necesitate celor care nu se puteau deplasa.

Nu am dorit să intru în polemică cu primarul Minea, pentru a nu crea un climat negativ în comunitate. Chiar dacă acesta a dovedit încă o dată că este un slab manager, am tăcut, am preferat să depășim această criză, ca abia după aceea să facem o evaluare serioasă a activității administrației locale.

A fost o perioadă grea pentru Chiajna, pentru români și pentru țară. Sper ca în curând să depășim și să învingem această pandemie și să revenim la o viață normală! Sunt sigur că nu mai este mult. Ce a fost greu a trecut.

Știu că în ultimele zile Minea și echipa ALDE propagă zvonul că m-am retras din cursa pentru primărie. Fals. Nu m-am retras și voi candida la alegerile locale care se vor desfășura în septembrie, cel mai probabil.

Încă o dată Minea și partidul său de buzunar dovedesc că joacă necinstit, că sunt adepții minciunii și ai manipulării. Îi asigur pe această cale că în septembrie îi vom scoate din primărie, îi vom învinge, pentru că adevărul și corectitudinea câștigă întotdeauna!”

Legat de ”războiul politic” total nepotrivit în aceste vremuri de criză are dreptate Petre Anghel.