Fotbalul de la Roata nu se lasă învins de pandemie

Terenul de la Roata
Terenul de la Roata

Fotbalul giurgiuvean, cu bunele și relele lui, fierbe înfundat deși în aparență este acalmie în această zonă, ca în multe altele, de fapt.

Echipele, jucătorii, cei aflați în preajma echipelor așteaptă un semn, un semn care se pare că nu va fi unul îmbucurător prea curând; nimeni nu știe ce se va întâmpla cu campionatul și tuturor le este frică să facă supoziții!

Stând de vorbă cu unii dintre cei implicați în fenomenul fotbalistic am aflat că: ”Băieții sunt extrem de dornici să reînceapă campionatul, fiecare dintre ei face pregătire individuală cum poate, iar personalul care se ocupă de baza sportivă, în frunte cu primarul Marin Ghidănac, face eforturi pentru a menține suprafața de joc și toate clădirile anexe în cele mai bune condiții.

Terenul este udat programat (terenul deține sistem de irigat performant), suprafața a fost nivelată cu ajutorul unui utilaj special, arbuștii au fost toaletizați, iar vestiarele, magaziile, camerele tehnice, tribuna oficială și spațiul de cantonament (baza deține 6 camere pentru cantonament unde pot fi cazați maxim 20 de jucători) au fost zugrăvite și dezinfectate.

Terenul Roata
Terenul Roata

Practic, toată lumea vrea fotbal, toată lumea vrea să revină la normalitate și să ne reîntâlnim acolo unde toți suntem egali, pe terenul de fotbal.

Respect istoria și pe cei care au făcut această istorie la Roata.
Însă nu pot să nu îmi arăt aprecierea și pentru ce se întâmplă acum la Roata.
Sunt comune în Giurgiu cu un potențial financiar și demografic mult mai mare decât la Roata dar, din păcate, suprafețele de joc din aceste localități sunt doar niște islazuri.

Față de acum 30 de ani s-au schimbat multe: modul de trai, educația, economia, caracterul unor oameni, și din păcate în sens negativ în relația cu fotbalul.
Acum fotbalul județean este susținut de bunăvoința și nebunia unor oameni minunați, iar acest lucru se întâmplă în cea mai mare parte a țării, nu doar la Roata.

Menționez, am tot RESPECTUL pentru cei care au făcut istorie la Roata, dar îi rog pe cei care prezintă informații în legătură cu această echipă, de la suprafața de joc până la jucători (adevărații eroi) să dea dovadă de respect și obiectivism.

Vă garantez că toți cei implicați în fenomenul fotbalistic de la Roata, de la suporteri la primar, de la jucători la antrenori și până la cei care susțin în toate modurile posibile clubul (nea Didi, nea Traina, Brici, Șeful de post, nea Coteanu, Cucu, Taru și fratele, Gelu, Fane, Pictorul și mulți alții – iertare dacă nu i-am menționat pe toți) merită cel puțin același RESPECT!!!

Nimic nu va învinge fotbalul și să ne revedem sănătoși, cat mai repede posibil, pe terenul de fotbal!
TOTUL VA FI BINE!!! HAI PETROLUL!!!

Ștefan Udroiu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *