Exemplu de sportivitate la Comana! O atmosferă cum rar vezi pe un teren de fotbal!

Faza din meci (Foto: Argesul Hotarele)
Faza din meci (Foto: Argesul Hotarele)

Gloria Comana a pierdut cu 1-4 partida cu Argeșul Hotarele disputată sâmbătă, 7 septembrie, în etapa a 3-a a Seriei Sud a ligii a 4-a Giurgiu la fotbal.

Dar nu despre înfrângerea echipei din Comana voi scrie aici! Nu! Voi scrie despre victoria echipei din Comana, victoria tuturor iubitorilor fotbalului din Comana!

În urmă cu ceva vreme scriam despre faptul că echipa Gloria Comana a primit trofeul de fairplay în ediția trecută de campionat. Au fost câteva voci care mi-au zis că este o greșeală, că nu are cum să primească Comana așa ceva!

Partida de sâmbătă, 7 septembrie, a fost un adevărat exemplu de sportivitate, o lecție predată de cei din Comana tuturor celor care vor să învețe!

Înainte de începerea partidei un jucător de la Comana a achitat o penalitate de câteva sute de lei pentru o abatere anterioară comisă împotriva unui oficial.
” În viața mea nu voi mai face așa ceva, am greșit și îmi cer scuze… Am luat bani de acasă, din bugetul familiei pentru a plăti un moment de rătăcire, de inconștiență…”, a spus respectivul jucător, suspendat 16 jocuri.

Partida a fost una foarte disputată, cu multe faze de atac și ocazii de gol, cu un joc bărbătesc dar în limitele stricte ale sportivității; două cartonașe galbene a arătat arbitrul dar asta a trecut neobservat.
De nicio jignire nu au avut parte arbitrii, indiferent că aceștia au fost dintre cei cu experiență sau începători.

Oficialii de la Comana i-au felicitat pe partenerii de joc pentru victorie, au felicitat echipa de arbitrii și au mulțumit spectatorilor pentru comportament.

”Nu mi-a venit să cred ce am văzut la Comana deși, sincer, mă așteptam la cu totul altceva având în vedere zvonurile, folclorul care tot circulă mai ales pe rețelele sociale în legătură cu această echipă… Nici pe departe nu este așa!”, mi-a spus un prieten care a asistat la meci, aflat din întâmplare ”la țară”.

PS. Inițial, când am vorbit cu cei din Comana, nici mie nu mi-a venit să cred! Dar am luat legătura cu un oficial AJF prezent la meci și acesta mi-a confirmat că a fost cu adevărat o atmosferă de mare sportivitate și că rar se pot vedea asemenea lucruri pe terenurile de fotbal.
Ce să mai zic! Să dea Cel de Sus să vedem cât mai multe astfel de meciuri pe terenurile de fotbal din Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *