E plină de magie magica Chiajnă!

Magie în Chiajna
Magie în Chiajna

Copiii dar și părinții și bunicii acestora din Chiajna (și nu numai, căci de, cu onlainu’ totul este posibil) vor putea urmări azi și mâine două spectacole de magie susținute online de către Magicianul Magitot și Magicianul Teo.

Una dintre activități este organizată de Primăria Chiajna, cealaltă de PNL Chiajna; ambele activități sunt oarecum ieșite din cadrul lor firesc, acela în care publicul prezent în sală are un rol extrem de important.

Primăria Chiajna, după cum spune într-un comunicat de presă, celebrează Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie, online, cu momente oferite de câteva dintre grădinițele și școlile comunei, prin cântecele care să ne transpună și pe noi, cei mari, în fascinanta lume a copilăriei.

Începând de astăzi Magicianul Magitot le oferă celor mici și celor mari câteva din trucurile sale astfel încât magia copilăriei să fie simțită în inimile acestora, iar luni, 1 iunie, începând cu ora 10:00, cei mici îl vor găsi și pe simpaticul PANTALONE, cu un spectacol minunat alături de piesa de teatru “Jack și vrejul de fasole”.

Astăzi, 31.05.2020, începând cu ora 12:00, pe băncile din parcul Amforei cei mici vor găsi baloane colorate.

Activitatea organizată de către PNL Chiajna îl are ca protagonist pe Magicianul Teo și se desfășoară, evident, tot online.

La toate aceste activități dedicate zilei de 1 iunie, copiilor în fapt este invitată toată suflarea comunei Chiajna, lucru posibil dacă ne avem în vedere faptul că un telefon, o tabletă, un PC are tot omul în casă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *