Dunărea Giurgiu este pe locul 5 în clasamentul Ligii a III-a și urcă!

Noi suntem Dunărea Giurgiu!
Noi suntem Dunărea Giurgiu!

După un început de campionat mai greoi giurgiuvenii de la Dunărea Giurgiu au zis ”Stop! O luăm de la început”.

După 2 înfrângeri, înfrângeri care pe unii i-au pus pe gânduri, fotbaliștii giurgiuveni au obținut două victorii frumoase, cea dea doua, din etapa a IV-a fiind chiar spectaculoasă.
În acest moment Dunărea Giurgiu se află pe locul 5 în clasament.

Nu am scris ceva până acum despre evoluția echipei giurgiuvene, având, sincer, o oarecare strângere de inimă după primele două etape dar după frumoasa victorie din etapa a patra, când Dunărea Giurgiu a învins fără dubii echipa Flacăra Moreni, 4-2, l-am rugat pe antrenorul echipei, Andrei Nemțescu, să-mi spună câteva cuvinte. Și iată ce mi-a spus:

”Am început timizi acest campionat dar am crescut în curaj și exprimare, iar etapa trecută am arătat că suntem capabili să câștigăm când ne concentrăm și lucrăm ca o echipă unită.
La Moreni, după ce ne-am văzut conduși nu ne-am pierdut încrederea și am reușit să înscriem de trei ori până la pauză. A fost o victorie obținută cu mult efort și determinare, iar în meciurile următoare suntem hotărâți să luptăm pentru fiecare minge și să arătăm că suntem o echipă redutabilă.”

Îmi doresc și le doresc fotbaliștilor giurgiuveni să urce cât mai sus în campionat iar dacă la sfârșitul acestuia nu vor fi chiar pe primul loc măcar să nu fie pe ultimul!

Sâmbătă, 23 septembrie, Dunărea Giurgiu are un meci dificil, pe teren propriu, cu CS Dinamo, echipa aflată pe primul loc în acest moment. Dar, cum mingea este rotundă, orice rezultat este posibil… Evident că o victorie în fața propriilor suporteri, cu o asemenea echipă, ar ridica mult cota Dunării, ușor-ușor Dunărea putând deveni echipa care în urmă cu ani buni făcea ca tribunele stadionului să fie neîncăpătoare, fiind pline la refuz cu bătrâni, adulți și copii, mulți copii, cei pentru care jucătorii, cei de atunci, erau adevărați idoli.

PS. Poate cineva/cumva reușește să transmită în direct partidele Dunării pentru că sunt și mulți boșorogi ca mine cărora le este foarte greu, aproape imposibil, să fie prezenți în tribună deși și-ar dori mult asta.
Hai Dunărea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *