Anghel Petre – candidatul PNL la funcția de primar în Chiajna – este ”cel mai tare din parcare”!

De ce n-am vota aici?
De ce n-am vota aici?

Constat cu oarecare tristețe (!!) că Anghel Petre este cel mai de temut candidat la funcția de primar în Chiajna; constat că s-a trecut de la invidie la frică!

Toți ceilalți candidați, mai puțin Daniel Burtea și Mircea Minea, îl atacă pe Petre Anghel din toate părțile, în toate părțile (!), legându-se de orice acțiune pe care o face acesta.

Tradițional, atacul venea din partea USR, cei de acolo, mă rog, unii/unul dintre ei, fiind interesați mai mult de cum să facă să nu câștige Petre Anghel, nu cum să câștige Cornel Zainea… Lumea, votanții se cam satură de astfel de campanie, votanții, cetățenii așteaptă de la candidați să le spună ce și mai ales cum, cu ce resurse vor face ei și nu ce nu vor face ceilalți… Asta o cam știm, de la niciunii nu avem mari așteptări!

Surprinzător este că și candidații independenți sunt foarte preocupați, sunt foarte atenți la ce face Petre Anghel; candidaților Bunghiuz și Mărgărint le-a cășunat pe secția de votare! Afirmând că și peste cap de s-ar da Anghel tot nu o va rezolva cu secția de votare… Încearcă amândoi să ne convingă de inutilitatea demersului lui Petre Anghel… Nu ar fi mai bine să ne îndemne aceștia să punem mâna pe… pompă și să facem presiune pe Primărie?
Mesajul lor, așa cum îl percep cetățenii, este: stați liniștiți în banca voastră căci oricum jocurile sunt făcute!
Candidatul Bunghiuz ne propune (în glumă, zice el dar presupun că nu se adresează și celor 45 %!) nici mai mult – nici mai puțin decât să votăm în cimitir… Fiecare în cavoul lui, zic și eu în același spirit de glumă!!

Ce ar fi dacă cei din conducerea Grădiniței Kids Club ar reveni asupra refuzului lor…
Și cât de simplu ar fi ca în ziua de 27 septembrie 430 să circule pe traseul obișnuit, eventual la intervale de timp mai mici decât în mod obișnuit…
În ambele cazuri există posibilitatea ca pe unii să-i vedem tare dezamăgiți… Dar cei care critică nu pomenesc ceva despre aceste posibilități… Oare chiar vor să ne insufle convingerea că nu se poate?

În vremea asta Petre Anghel se luptă cu morile de vânt… Rău va face dacă va înceta lupta căci văd că mulți sunt interesați în a-l determina să facă asta…
Trist! Vorbim despre schimbare, ne batem cu cărămida în piept că vrem schimbarea dar nu contenim nici în cel de-al 12-la ceas să ne dăm la gioale… Și aveți puțintică răbdare! În curând se va ajunge și la jugulară!

Eu chiar mă întreb uneori, cu tristețe evident, de ce dracu’ vom mai merge la vot când mesajul pe care încearcă unii să ni-l transmită este clar!

Doar Mircea Minea nu se teme de Petre Anghel… Atunci când toți (sau aproape toți) lucrează în folosul lui, unii fără intenție (sunt convins de asta) de ce s-ar teme…
Vă salutăm, domnule primar și vă așteptăm să continuăm împreună într-un nou mandat!
Dar vrem școală în Militari Residence! Dacă va fi terminată până la 1 septembrie 2021 niciun regret nu vom avea pentru că ați câștigat un nou mandat.

PS. Precizez încă odată că toate considerațiile mele sunt strict politice, referitoare doar la calitatea de politician/candidat a celor menționați, în virtutea dreptului meu de alegător de a mă pronunța asupra celui care vrea să fie ales.
Am tot respectul pentru oamenii care sunt dincolo de calitatea de politician, pentru cei care au fost până în campanie și care vor fi și după campanie.

Și îi mai rog, încă o dată, pe toți să aibă în vedere faptul că sloganul ”Cine nu e cu noi e împotriva noastră” este încărcat, împovărat de o moștenire rușinoasă…
Toți avem dreptul la opinii și putem să ni le exprimăm civilizat, ca oameni educați ce suntem!!
Important nu este ce spune unul sau altul ci ce facem pentru a schimba o realitate!
Voi, politicienii, candidații, o puteți face civilizat, ca oameni educați ce sunteți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *