A început ”Școala de vară” în Chiajna

A inceput Scoala de vara
A inceput Scoala de vara

Două dintre proiectele propuse de echipa liberalilor din Chiajna au trezit interes în rândul chiejnenilor, în ciuda reticenței și/sau a înțepăturilor răutăcioase venite din partea unora; dar așa este normal! Nu se poate fără opoziție, opozanți, critici…

Unul dintre proiecte se adresa elevilor de clasele a 8-a și a 12-a și consta în desfășurarea unor meditații la materiile cerute la examenele de evaluare și bacalaureat.
Deși după părerea mea activitatea a debutat cam târziu, din cauze obiective până la urmă, restricțiile impuse de pandemie, la acele cursuri s-au înscris 20 de elevi. Nu au fost chiar câți s-ar fi așteptat organizatorii însă important este că acela a fost un semn de relaxare, mai mult, un semn de încredere în cei care au organizat activitatea și care au luat toate măsurile de siguranță în vreme de pandemie.

Cel de-al doilea proiect al liberalilor din Chiajna este ”Școala de vară”, un proiect la fel de controversat ca și cel cu meditațiile, la fel de criticat dar, repet, chiar și asta este bine căci lipsa reacțiilor ar însemna până la urmă indiferență, nebăgare în seamă!!

Liberalii din Chiajna împreună cu Hands across Romania oferă gratuit 50 de locuri la grădinițele “Kids Joy Land” și “Kids Club” pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani pe perioada vacanței de vară, cu program de la ora 08.00 până la ora 17.00.
Am aflat că în prima locație activitatea a început de azi, 22 iunie iar în cea de-a doua locație a început de pe 15 iunie; în acest moment sunt înscriși 32 de copii.

Dincolo de aceste activități am vrut să aflu mai multe și despre echipa cu care se va merge în alegerile pentru consiliul local dar și despre proiectele pe care și le propun liberalii din Chiajna pentru eventualitatea că vor câștiga funcția de primar dar și o majoritate în consiliul local; răspunsul pe care l-am primit a fost acesta:

”În urma ședinței de azi (luni, 22 iunie, n.red) am hotărât ca atât echipa noastră cât și proiectele de campanie să fie anunțate în momentul în care vom ști sigur data alegerilor.
Până atunci ne continuăm proiectele deja începute pentru comunitate, în special pentru copii și cei cu situație grea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *