Trăim într-o logică a absurdului! În vreme ce alții (nu) dorm în stradă!!

Niculae Badalau se pregateste de pensionare (politică)?
Niculae Badalau se pregateste de pensionare (politică)?

Două întrebări (”existențiale”) lipsite de logică mă împiedică să dorm noaptea:
– cum de virusul turbat reprezintă o amenințare doar în cazul alegerilor anticipate (mișunând pe ștampile) iar la localele ”la termen” nu? Chiar suntem (considerați) tâmpiți?

– cât de bolnavă era domnița pintenată (cu pinteni, adică) în momentul în care lua mita (evident, dacă a luat-o)? Legat de asta dezvolt un comentariu: văd că ne îndreptăm spre o tratare a infracțiunii ca boală…
Evident, doar în cazul unora, puțini, aleși cu stea în frunte… Vreți exemple? Păi pintenata despre care zisei, chițăilâ (ăla, știți voi care), marinică fără frică (beat mort și drogat, cu 170 la oră călcând oamenii ca pe niște popice și ucigându-i).

Pentru prostime, cei 18 milioane sau câți om mai fi boala este infracțiune!! Dacă te îmbolnăvești aproape că ești tratat ca un infractor! Tot pentru uni, evident, uni care ar prefera să ajungă la pușcărie mai bine decât la spital.

Și ar mai fi și a treia: unul dintre șefii marelui nostru partid socialist (ei nu recunosc asta, cică ei sunt doar social-democrați) zice că poartă discuții intense pentru o reîntregire a stângii… Care stângă? Păi PSD, Pro România și ALDE!!!
Iar suntem luați de tâmpiți! ALDE este un exponent al stângii! El, alde-ul adevăraților liberali!

Îl parafrazez pe prietenul meu, Cezar: trăim într-o logică a absurdului (el zice a anticipatelor).

Și a patra! Într-o recentă conferință de presă Niculae Bădălău, cel pe care eu l-am considerat cel mai mare POLITICIAN giurgiuvean al acestor vremuri, sătul și el la final de carieră politică probabil, zice:
”Este clar că (politicienii, n.red.) nu schimbă partidele pentru bunăstarea oamenilor, ci pentru propria lor „burtă”, pentru funcţii. Se plimbă dintr-un partid în altul, ca să le fie lor bine! Se duc după oferte şi sunt, dacă vreţi, nişte „mercenari”. Îi interesează ce primesc ei sau apropiaţii lor, se bat pe posturi, pe bani! Ce legătură are interesul cetăţeanului cu toate acestea?!”

Pentru corecta informare trebuie să precizez că în acel citat Niculae Bădălău se referea la Toma Petcu și la alți traseiști din PNL… Dar crede cineva că doar la ei se referea?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *