Probleme în Paradis! În Paradisul fotbalului! Al fotbalului giurgiuvean

Probleme in liga 4
Probleme in liga 4

Se pare că în fotbalul giurgiuvean sunt ceva probleme, aşa cum reiese din unele informaţii pe care le-am aflat pe surse cu doar o zi înainte de desfăşurarea adunării generale ordinare a AJF Giurgiu.

Cu doar câteva zile în urmă prezentam componenţa celor două serii ale Ligii a 4-a Giurgiu la fotbal, serii în componenţa cărora se anunţaseră câte 16 echipe în fiecare.

Cam în acelaşi timp scriam şi despre unele probleme apărute la unele echipe, echipe a căror participare în Liga 4 era sub semnul întrebării.

Dar orice aş fi ştiut la acel moment nu egala în surpriză o informaţie aflată acum!
Mihai Bravu se retrage din Liga 4! Greu de crezut, aşa-i?
Repet, informaţia este neoficială, mâine va fi sau nu oficializată dar aşa se zvoneşte!

AS MV Călugăreni se retrage!
În cazul acesteia nu este vreo surpriză ci doar o problemă de confirmare, cu câteva zile în urmă cei de acolo nu aveau vreo speranţă de evoluţie în Liga 4.
Tot mâine se va oficializa şi această informaţie.

Voinţa Daia este sub semnul întrebării, cei de acolo afirmând că mâine, la adunarea generală vor da răspunsul final, dacă joacă în Liga 4, 5 sau deloc!

Şi în seria Nord se pare că sunt probleme, nu chiar de amploarea celor din Sud dar sunt!
Real Drăgăneasca se pare că are probleme cu susţţinerea financiară din partea autorităţilor dar, aşa cum îl ştiu, Liviu Zamfir va face tot posibilul, îşi va pune la bătaie toată agoniseala familiei şi va juca! Cred. Deşi am unele amănunte, aştept ziua de mâine.

Acestea, cel puţin, sunt zvonurile care au ajuns la mine… Or mai fi şi alte echipe în situaţii asemănătoare dar vom vedea ce şi cum va fi mâine, 10 august, la adunarea generală ordinară a AJF Giurgiu.

PS. Nu ştiu căte sesizări or fi fost trimise la AJF dar am auzit că şi de Regulament sunt legate unele nemulţumiri. Însă probabil că şi acestea sunt zvonuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *