Primăria Chiajna va monitoriza video cele mai fierbinți puncte din localitate

Monitorizare video in Chiajna
Monitorizare video in Chiajna

Primăria Chiajna ne informează că au fost montate camere de luat vederi în toate parcurile din comună și urmează a fi montate în toate punctele cheie ale comunei, sisteme conectate direct la Poliția Locală Chiajna.

Este o măsură care cred că va strânge foarte multe aprecieri întrucât nu cred că vreunul dintre dumneavoastră, cetățeni obișnuiți și cu respect față de semeni nu ați fost deranjat măcar odată de gunoaiele aruncate la întâmplare pe oriunde.

Între cei deranjați de aceste lucruri, nici nu ar putea să nu fie, se numără și primarul Mircea Minea, acesta scriind pe pagina sa de Fb ”…că am avut o cruntă dezamăgire, când, plimbându-mă prin parcuri, am observat coji de semințe și gunoaie aruncate lângă bănci”.

”Aceia dintre dumneavoastră care mă cunosc, știu faptul că, pentru mine, curățenia reprezintă unul din aspectele cele mai importante și întotdeauna mi-am dorit ca această comună să fie un exemplu pentru celelalte localități din Ilfov. Pentru a evita aceste aspecte mai puțin plăcute, ba chiar și actele de vandalism asupra bunurilor din Chiajna, au fost montate camere de luat vederi în toate parcurile din comună și urmează a fi montate în toate punctele cheie ale comunei, sisteme conectate direct la Poliția Locală Chiajna” mai spune primarul Mircea Minea.

Eu sunt unul dintre cei care am declarat, fără reținere, că puterea exemplului personal nu are nicio valoare pentru cei cărora bunul-simț le este străin și că putem să strângem noi la gunoaie până ne-om plictisi căci pentru aceia nu va conta în vreun fel…
Doar frica este cea care îi poate ”civiliza”.
Apreciez montarea camerelor de luat vederi, monitoarele sunt amplasate într-un loc în care tot timpul pot fi supravegheate, toate condițiile tehnice sunt create. Mai rămâne să existe și dorința de a face!
Căci dacă imaginile furnizare de acele camere vor fi vizionate doar așa, ca la televizor, mai bine s-ar duce aceia, responsabilii, să vadă direct la fața locului!! Mai respiră și ceva aer curat, în parcuri…
Aștept, în concluzie, să vedem primele amenzi. Sigur, nu sunt de dorit dar dacă altă cale nu există sunt de neînlocuit!

One comment

  1. Ar trebui sa se puna camere de luat vederi si la intersectia dintre str. Vlad Tepes si Luceafarului, poate se vede si lipsa de bun simt a unor cetateni din zona care confunda domeniul public cu propria curte, nerespectandu-se hotararile luate de Consiliul Local. In urma sesizarii pe care am facut-o la Primarie, s-au rezolvat o parte din probleme, dar au ramas unele pe care nu stiu daca cineva din conducerea comunei ar avea putere sa le solutioneze. Nu pot spune mai mult deoarece persoanele care s-au simtit lezate m-au injurat si m-au amenintat deja, aratand ca oricum nu le pasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *