Liliana Ciobanu – Omul care ne dă o pâine

Liliana Ciobanu - Omul care ne dă o pâine
Liliana Ciobanu – Omul care ne dă o pâine

Liliana Ciobanu, însoțită de o echipă mică dar voinică, stătea de vorbă cu giurgiuvenii sâmbătă seara în Parcul Colorat.

Sunt puțini giurgiuveni care să nu o cunoască pe Liliana Ciobanu.
Este cunoscută și apreciată datorită activității sale politice, parlamentar și consilier dar este cunoscută mai ales ca cea care multora dintre noi ne-a dat o pâine!
La propriu, nu la figurat… E drept că nu direct, la tejghea ci în calitate de director al unei fabrici de pâine pe care giurgiuvenii o știu dintotdeauna.

Probabil că În Parcul Colorat strângeau și semnături însă eu am văzut-o pe Liliana Ciobanu stând de vorbă cu giurgiuvenii.

Giurgiuveni care ar avea o opțiune serioasă în a-și da votul pentru funcția de primar al municipiului Lilianei Ciobanu, cel puțin din 2 motive:
– alegerea unei femei și nu una oarecare ci a uneia care a dovedit de-a lungul timpului că este puternic implicată în treburile urbei, fapt care ar duce la o schimbare radicală de paradigmă, alegerea în fruntea urbei a unei gospodine, sătui fiind de atâția ”gospodari” care ne-au tot gospodărit de nu mai știm dacă Giurgiu este un municipiu, reședință de județ sau Corea, satul de la marginea județului;
– rezolvarea tranșantă a dilemei Anghelescu-Barbu, o falsă dilemă, în fapt votanții fiind nedumeriți dacă să aleagă social-democrații sau liberalii, o dilemă doar în aparență falsă întrucât după toate comasările e greu să ne mai dăm seama care ar fi doctrina noului PCR (Partidul Comasat Român).

Așa că atunci când veți introduce votul în urnă încercați să puneți în balanță pâinea cea de toate zilele, pe care să o puneți zilnic copilașilor pe masă sau proiectele, cele multe făcute dar puține realizate și acelea de o utilitate îndoielnică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *