Jucăm când avem chef! Sigur că o facem de plăcere!

Noi ne-am pregătit...
Noi ne-am pregătit…

A devenit o practică aproape obișnuită amânarea unor meciuri, întotdeauna din cauze medicale; echipe ai căror jucători, 5-6-7, după caz, sunt cuprinși de boală merg la medic, își iau adeverință și conform regulamentului echipa respectivă poate cere amânarea meciului.

Se întâmplă un asemenea caz și în etapa de sâmbătă, 9 noiembrie, după cum ne informează AJF într-un comunicat:
”Analizand adresa echipei REAL DRAGANEASCA nr.258/07.11.2019, Comisia hotareste: in baza art. 14, pct. 1 din ROAF, jocul dintre echipele REAL DRAGANEASCA – AFC SINGURENI din data de 09.11.2019 se reprogrameaza la o data care va fi comunicata ulterior.”

Precizez, încă odată pentru a preveni cârcotelile, că nu contest vreun moment regulamentul sau, cu atât mai puțin, veridicitatea faptului că respectivii sunt bolnavi, medicii, singurii competenți în astfel de cazuri, dându-le adeverințe medicale.

Dar… se ajunge la situații de genul celei semnalate de Cristian Răgălie, managerul AFC Singureni, care iată ce-mi spune:
”Așa zisul fotbal de plăcere văd că nu mai este de mult un fotbal de plăcere în Liga a 4-a Seria Nord, ci mai degrabă un fotbal al intereselor, dar nu înțeleg ce interese?!

Din ce în ce mai des viitoarele adversare ale Singureniului își amână meciul.
După Tântava, acum a venit rândul celor de la Drăgăneasca să amâne meciul de sâmbătă, în baza unor adeverințe medicale.
Păcat este că, regulamentar, nu putem contesta aceste adeverințe, dar aglomerează programul echipei mele. Nu știu cine și ce interese are, dar seria Nord a Ligii a 4-a, devine din ce în ce mai penibilă…

Noi mai avem un meci amânat; am făcut o adresă comună cu cei de la Tântava și am solicitat să jucăm în prima sâmbătă după terminarea turului, pe 7 decembrie.

Am ajuns să jucăm când avem chef!
Nu mai contează programul, nu mai contează că sunt niște date stabilite, fiecare joacă când are chef, și culmea, de cele mai multe ori când e vorba de Singureni.”

PS. Sigur că pot exista și alte puncte de vedere care, ca întotdeauna, își vor găsi loc în pagina mea.
PS. 2 Fotografia este mai veche dar este sugestivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *