5 motive pentru care sa te promovezi cu ajutorul baloanelor

Promovare cu baloane
Promovare cu baloane

De la mici afaceri locale pana la marci internationale, companiile de toate tipurile si dimensiunile folosesc baloane pentru a-si consolida mesajul sau pentru a-si face cunoscute produsele.

Daca vrei cele mai interesante baloane, te poti inspira din magazine, iar o butelie cu heliu cu care sa umflii baloanele poate fi cumparata de aici.

Printurile pe baloane ca imagine de marketing
Daca esti in cautarea unor modalitati inovatoare de a atrage atentia asupra campaniei, produsului sau evenimentului tau promotional, baloanele sunt un mod distractiv si colorat de a transmite mesajul.

Publicitatea cu baloane este rentabila
Baloane pot fi vazute de la distanta ca bannere care plutesc in aer si capteaza rapid atentia pentru a atrage vizitatorii in locatia ta. Atunci cand sunt folosite pe post de cadouri, acestea reamintesc clientilor produsul sau serviciul tau. De asemenea, baloanele pot servi drept carti de vizita inovatoare, cu numele companiei tale, sigla sau alte informatii tiparite pe suprafata. Acestea sunt economice si cu cat comanzi mai multe simultan, cu atat devin mai economice.

Promovarea evenimentului
Baloanele mari pot fi utilizate la fata locului pentru a atrage atentia asupra evenimentului. Afisajul poate prezenta mesaje personalizate sau poate fi tiparit in modele care completeaza tema evenimentului sau a produsului promovat. Baloanele pot fi folosite si ca decoratiuni de masa sau pentru a marca scaunele rezervate. Distribuie baloane individuale ca suveniruri cu sloganul campaniei, numele evenimentului sau sigla companiei pentru fiecare invitat.

Baloanele atrag atentia
Folosirea baloanelor ca mediu publicitar este un mod creativ de a atrage clientii in unitatea ta si un mod distractiv de a iti afisa marca. Gandeste-te la un afisaj cu baloane ca la un panou publicitar in miscare, care poate fi plasat strategic aproape oriunde pe proprietatea ta.
In cazul in care vitrina ta nu este vizibila de pe strada, foloseste baloane pentru a evidentia brandul tau pentru cei care se afla in trafic. Utilizeaza baloane in arcade, sub forma de creatii captivante care afiseaza un mesaj sau ca lucrari interactive.
Baloanele pot contine fotografii, pot fi realizate in forme personalizate sau pot afisa personaje din desene animate si filme. Baloanele sunt de toate dimensiunile si sunt foarte atractive in aer liber, iar mesajul si sigla ta vor fi mai usor de vazut cu ajutorul lor.

Baloanele reprezinta suportul mesajului promotional
Daca vrei culori, modele sau forme specifice, designerii si artistii de la firmele de profil lucreaza alaturi de client pentru a se asigura ca acesta obtine produsul dorit. Echipele de specialisti te vor ajuta sa selectezi baloane de dimensiunea si forma adecvata, care sunt eficiente pentru campania ta publicitara. Imprimarea se poate face pe una sau doua fete, astfel incat sa poti expune mai multe mesaje, text, sigle sau lucrari de arta. Gama extinsa de culori pentru baloane iti permite sa alegi ce completeaza tema decorativa sau sigla.

Sfaturi pentru utilizarea baloanelor ca obiecte de promovare
Afiseaza un logo cu imprimeu alb pe un balon negru. Imprima motto-ul companiei tale pe o parte si sigla pe cealalta. Baloanele pot fi, de asemenea, modelate in replici de produse. Produsul poate fi afisat la o dimensiune mai mare si cu un aspect cat mai realist, atragand astfel atentia.
Afisajele publicitare cu baloane continua sa functioneze chiar si atunci cand esti plecat. Baloanele cu heliu raman umflate pana la 10 ore!