Monstrul de la Singureni! S-au speriat când au văzut așa ceva, nu le-a venit să creadă!

Monstrul prins la Singureni
Monstrul prins la Singureni

Câțiva tineri din comuna Singureni, Giurgiu, au avut parte de o mare surpriză vineri, 5 ianuarie, în zona podului de peste Neajlov.

Tinerilor nu le-a venit să creadă atunci când au văzut ieșind din apă, la capătul firului, un adevărat monstru!

”Niciodată nu am mai văzut așa ceva prin părțile noastre și nici nu ne puteam imagina că într-o apă așa de mică, cum este Neajlovul, poate trăi un asemenea monstru”, spunea unul dintre tinerii care au participat la ciudata întâmplare.

Totul s-a petrecut la podul de peste Neajlov, de pe DJ 411, chiar la marginea comunei Singureni; tinerii se aflau la pescuit și la un moment dat unul dintre ei a simțit o zvâcnitură foarte puternică în bățul undiței cu care pescuia.

”Nu am știut ce să cred”, zicea acesta; ”nu se vedea prea bine prin apă însă după dimensiuni și aspect în prima fază am crezut că o fi vorba despre vreun crocodil scăpat de la grădina zoologică din București, ajuns nu se știe cum în Neajlov.
Monstrul era de culoare verzuie și avea niște dinți uriași, lucru care m-a făcut să mă gândesc la faptul că ar putea fi un crocodil… M-am gândit eu și la Jurassic Park dar parcă ceva nu se potrivea”.

Dopă o luptă indelungată monstrul a fost scos pe mal… S-a dovedit a fi o știucă uriașă.
Din imagine se poate vedea că acesta are dimensiuni ieșite din comun, la care nu te-ai aștepta la o asemenea apă cum este Neajlovul…
Prin comparație cu omul din imagine se poate presupune că are peste 2,5 metri, o lungime cu adevărat impresionantă, putând vorbi fără teama de a greși despre un monstru.

PS. În aprecierea dimensiunilor aveți mare grijă la perspectivă!!

Foto: Neagu George Catalin, cel care a prins ”monstrul” și care mi-a spus că, în realitate, știuca avea doar 1,5 metri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *