Aţi mai văzut un asemenea şarpe?

Aţi mai văzut un asemenea şarpe?
Aţi mai văzut un asemenea şarpe?

Aţi mai văzut un asemenea şarpe în zona noastră? După cum afirmă cel care a trimis fotografia, șarpele uriaș ar fi fost prins la Hotarele.

Afirmaţia că şarpele ar fi fost prins la Hotarele este oarecum forţată, singura legătură certă cu această localitate fiind faptul că poza este postată pe pagina „Comuna Hotarele”.

Fotografia a apărut pe Facebook şi ne-a fost trimisă şi nouă încă din 15 iulie însă nereuşind să luăm legătura cu autorul ei, am ezitat să o publicăm.

Din comentariile de pe pagina de socializare rezultă că nu este vorba de o păcăleală (un trucaj foto) şi că şerpi mari, dar nu ca acesta, ar mai fi fost prinşi în zonă, mai ales în verile foarte călduroase.

Nu avem mai multe date dar dacă cineva poate da mai multe informații, suntem convinși că cititorii le-ar aprecia.

PS. Legat de poză, avem o nelămurire: cum naiba de şade lemnul ăla în cumpănă cu ditamai şarpele atărnat pe el? Poate dacă este doar pielea… Eu cred că băieţii şi şarpele sunt în planuri diferite.
Iar lumina pe șarpe nu este aceeași cu cea generală… altă bănuială că ar fi trucaj…
Am convingerea că este un trucaj dar, din moment ce alții o dau ca știre, eu n-oi fi mai fraier!… iar dacă cineva o va revendica și va dovedi că nu este trucaj, îmi cer anticipat scuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *