Primăria continuă montarea modulelor de colectare selectivă a deșeurilor

Module de colectare selectiva a gunoaielor
Module de colectare selectiva a gunoaielor

Primăria comunei Chiajna ne informează că s-au montat încă două module de colectare selectivă a deșeurilor menajere în trei fracții (hârtie și carton, sticlă, plastic și metal).

Aceste dispozitive au fost montate la Policlinica Chiajna din strada 1 Decembrie 1918 și la Sala Sporturilor ”Concordia” din strada Drumul Gării.

La alegerea amplasamentului de la Sala Sporturilor s-a ținut cont de faptul că aceste module de colectare selectivă pot deservi și locuitorii cartierul din zona gării Chiajna.

Sunt 8 astfel de module de colectare selectivă a gunoiului amplasate pe teritoriul comunei Chiajna iar acțiunea este în desfășurare, urmând a fi amplasate astfel de module și în alte zone ale localității.

Acțiunea Primăriei este una salutară, care merită toată aprecierea mai ales pentru faptul că astfel de dotări sunt o dovadă clară a faptului că putem privi cu încredere dar mai ales cu speranță spre ”Civilizație”.
Este păcat însă că eforturile edililor sunt zădărnicite, în multe cazuri, de comportamentul reprobabil al unora.
Informația cu amplasarea modulelor este una pozitivă și nu vreau să o umbresc cu faptele despre care doar menționez aici dar sigur voi dezvolta subiectul.

O singură sugestie aici, de cetățean!
Ziceți că păstoriți o comună bogată, domnule primar! Cât ar costa câteva (zeci de) camere de supraveghere, cu un centru de monitorizare amplasat la Poliția Locală care are mijloace rapide de intervenție? Ar putea fi o rezolvare imediată căci cu educația e mai greu… Mult mai greu, din păcate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *