Minune întâmplată în timpul slujbei de Bobotează în Giurgiu

Minune întâmplată în timpul slujbei de Bobotează
Minune întâmplată în timpul slujbei de Bobotează

O adevărată minune Dumnezeiască s-a întâmplat sâmbătă, 6 ianuarie, în timpul slujbei de Bobotează de la Biserica Buna Vestire (Grecească) din centrul orașului Giurgiu.

În timpul slujbei de sfințire a apei, unui bărbat din mulțimea care participa la slujbă i s-a făcut rău și a căzut la pământ ca secerat, pierzându-și cunoștința.

Prima reacție a fost una de panică însă câțiva tineri l-au scos pe bărbatul inconștient din mulțime și l-au așezat într-un loc mai retras.

Doi tineri au sunat imediat la Ambulanță; în același timp unul dintre tineri l-a stropit pe bărbatul căzut la pământ cu apa care tocmai fusese sfințită de către preot.

A fost momentul în care minunea s-a petrecut! Bărbatul care până atunci nu dăduse niciun semn de viață, fiind în starea de pierdere a cunoștinței, și-a revenit, s-a ridicat în picioare și a întrebat nedumerit ce s-a întâmplat cu el.

Ambulanța a sosit foarte repede la locul incidentului însă bărbatul își revenise; pentru siguranța sa acesta a fost urcat totuși in Ambulanță și transportat la Spitalul Județean.

Celor prezenți nu le-a venit să creadă cum de și-a revenit bărbatul imediat după ce a fost stropit cu apa sfințită, încercând să înțeleagă dacă minunea s-a întâmplat datorită apei sfințite sau pur și simplu a fost o întâmplare, acesta având zile, cum se spune în popor.

În vreme ce acestea se întâmplau undeva retras, credincioșii prezenți la slujbă s-au reunit cu cei de la Catedrala Adormirea Maicii Domnului și cu cei de la Biserica Sfântul Nicolae și au pornit în procesiune spre Canalul Cama, acolo unde au fost sfințite apele Dunării.

Foto și info: NicCos (mai multe imagini găsiți pe Fb)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *